Her starter forventningens glæde

Vores gæstebog

Skriv i vores gæstebog

Hvad er dine erfaringer og oplevelser?

Vi vil meget gerne i dialog med vores kunder. Har du ros eller ris til vores ture, hører vi meget gerne om det.

Skriv til vores gæstebog på info@orslev.dk

..........................................................................

Hejsa
Vil bare lige sige tak for en super tur med Nicolai, Lene og Thyge.
Det er en fornøjelse at rejse med så smilende og positive mennesker. Man fornemmer helt sikkert, de er glade for det de laver, og sætter en ære i, at skabe en god oplevelse for deres gæster. En af os kom til skade med benet og fik en special plads til hjemturen - virkelig go' service - endnu en gang tak.

Kære Tina
Tak for et vel tilrettelagt arrangement. Besøg på Sandskulptur festival i Hundested og frokost på Røgeristen er meget pensionist egnet. Godt med toiletter når man ankommer, ikke så langt at gå, godt underlag for både gangbesværede og rollatorer. Skøn mad hos røgeristen. Behagelig og hjælpsom chauffør Niels. Dobbeltdækkeren fungerede fint. 65 glade og mætte pensionister tak for en dejlig dag.
Mange hilsner
Langebæk Pensionist forening

Hej jer fra Ørslev Turistbusser.
Vi på Spring Øvede fra KG66 (Kastrup Gymnastikforening af 1966) er netop hjemvendt fra Festival del Sole i Riccione. Vi vil gerne give et stort shout out til vores to chauffører, Jens og Nicolai. 1000 tak for en super fed tur ud og hjem! Vi har haft en fantastisk uge i Riccione og det har virkelig været en fornøjelse at køre med jer. Så tak tak tak :)

Hej Trine
Jeg vil bare lige sige tak for turen ,vi er meget tilfredse alle sammen , Kurt gjorde køreturen til en dejlig oplevelse med mange gode informationer . Vi tales ved til vores næste sommertur.
De bedste sommerhilsener

Vil bare lige sige tak til dig og Ørslev for et meget fint arrangement i fredags den 3 juni og for godt samarbejde! Vi havde en fantastisk tur i vidunderligt vejr hvor alt gik godt. Vi glædede os over en meget fin bus i havde stillet til rådighed, over jeres chauffør Finn, som var et rigtigt rart og professionelt menneske, og ligeledes over vores fine guide Flemming, som var rigtig hyggelig og spændende at lytte til!
Vi vil helt sikkert vælge Jer en anden gang, hvis vi får mulighed for at lave en lignende tur, og vil også anbefale Jer til vore omgivelser!

Du skal have stor tak, for en meget vel tilrettelagt tur.
Også en stor tak til Steen hyggelig chauffør og fin kørsel i en dejlig bus. Også Gert gjorde det rigtig godt, der var stor begejstring for hans fortælling og store viden om området.
På Thorsvang havde vi også en stor oplevelse og rigtig dejlig mad og søde og venlige guider. Kunne godt have brugt den ½ time mere, som vi blev forsinket.
Restaurant Borgcentret var der bestemt heller ikke noget at klage over, masser af kaffe med en god kage.
Så alt i alt en rigtig dejlig tur. Så vi vender helt sikker tilbage igen næste år, så må vi se, hvad vi kan finde ud af, kunne godt blive Samsø, hvis vi kan få prisen til at hænge sammen med vores økonomi.

Hej Michael
Tak for en god og veltilrettelagt tur fra jeres side!
Har kun hørt positive og glade tilbagemeldinger, heri skal der lyder i tak til dine chauffører som er flinke og åbensindet, hvilket vi er særligt glade for nu hvor vi har med børn at gøre. Det var egentlig blot den lille sløjfe jeg ville give dig med på vejen fra vores - SSP side.

Hej Ørslev Turistbusser A/S
Lige en lille hilsen fra Stege Skole for at fortælle, at vi har haft en rigtig god tur til Krakow.
Busturen gik fantastisk og vi vil gerne takke vores hoved chauffør, Kurt for sikker og proff. kørsel.
Han var super god til at håndtere vores elever og behagelig på alle måder.

Gåbense 24 maj 2015
Hej Palle!
Lige en hilsen fra guldborgsund efterløn og pensionist klub.Vi var på Bornholm i den forgangne uge og alt gik som planlagt.
En meget special tak skal lyde til vores chauffør NIELS ham kan I være glade og stolte over,da han representerer firmaet på fornemste måde,var utrolig hjæpsom over for alle og der er kun kommet rosende ord fra hele selskabet og da man ved hvor krævnede pensionister kan være er det et cadeau i sig selv.
Jeg håber du vil give det videre både til ham selv og firmaet.
REN TAKNEMMELIGHED.
Samtidig vil jeg benytte lejligheden til og anbefale GRETHA'S PENSION for jer, hvis I skulle få ture til Bornholm,vi har været yderst tilfredse med måden det hele gled på,maden var perfekt og opholdet helt igennem yderst godt ,så det har alt ialt været en rigtig god tur.
endnu engang tak til jer og specialt NIELS.
MED VENLIG HILSEN
GULDBORGSUND EFTERLØN OG PENSIONIST KLUB

Alle Ørslev rejser ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Det var en rigtig god tur til julemarkedet i Lubeck som jeg var med på d.29/11 det er en tur man kan tæ tilbage på. En stor tak til Svend for hjælpen da jeg skulle op i bussen da vi havde været i Bordershoppen og handle. Jeg har været inde på nettet og fundet alle billeder af Julemarkedet i Lubeck.